Ekhagegatan 28 / Stadsskogen / Alingsås

Alingsås Stadsskogen

Slutpris
4 250 000 kr
Referensnummer
153 347
Boarea
180 kvm
Driftkostnad
36 599 kr/år
Tomtarea
510 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan
Såld
2014-10-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Ekhagegatan 28 såldes av oss 2014-10-05. Se alla våra försäljningar i Alingsås

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stadsskogen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo bra barnvänligt och badnära. Kan detta vara ditt nya boende? En härlig bostad där den moderna familjen får plats. Vad sägs om stort välutrustat kök, fem sovrum, två allrum, tre toaletter varav två med dusch och stor altan med golv av trä.
Stora perspektivfönster mot sjön Mjörn ger ett skönt ljus, inne i huset, och en strålande utsikt. Stadsskogen är en snabbväxande stadsdel med utmärkt barnomsorg såsom skola och dagis det är gångavstånd till härliga bad i sjön Mjörn och cykelavstånd till centrum (3km) och järnvägsstation. Tomten är en lättskött hörntomt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.