Hantverksgatan 8 / Alingsås

Sekelskiftesvilla anno 1909

Boarea/biarea
276/196 kvm
Driftkostnad
30 747 kr/år
Tomtarea
1 223 kvm
Rum
8 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-02-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Hantverksgatan såldes av oss 2020-02-18. Se alla våra försäljningar i Alingsås samt även på Hantverksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Alingsås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna charmiga sekelskiftesbostad byggd 1909! En klassisk villa med punschveranda, spröjsade fönster, höga socklar, ekparkett och skjutdörrar. Huset är 276 kvadratmeter stort och har åtta rum och kök.
Fastigheten säljs av Trafikverket. Fastigheten säljs med friskrivning , köparna rekommenderas att göra en grundlig besiktning av fastigheten. Kontakta mäklaren för mer information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Alingsås

Alingsås erbjuder sina ca 27 000 invånare ett stort utbud av kultur-, idrotts- och naturupplevelser. En levande välbevarad mysig innerstad med växande handel och många caféer, så många att staden till och med tituleras The Capital of Fika. Sjöarna kring Alingsås bjuder in till bad och utflyktsmöjligheter. Ett antal grundskolor, gymnasieskola och förskolor finns att välja mellan.

Nöjen

I Alingsås finns biograf som visar aktuella filmer och till arenan Estrad kommer det olika evenemang och artister. Varje år arrangeras Lights in Alingsås, ett projekt där svenska och internationella ljusdesigners lyser upp Alingsås i höstmörkret.

Sport och fritid

Utbudet för intresserade av sport och friluftsliv är stort i Alingsås. Här finns ett antal idrottshallar och flera aktiva klubbar inom alla upptänkliga sporter. I Nolhaga hittar man ishall och det nybyggda Nolhaga Parkbad. Nolhaga är också ett friluftsomräde med promenadstigar som bland annat leder till sjön Mjörn. Golfbana finns också en liten bit utanför staden. Flera sjöar med fantastiska badplatser finns på gång/cykelavstånd från Alingsås. Med buss når man även enkelt kommunens övriga naturområden.

Handel

Mysiga centrala Alingsås har ett stort utbud av affärer, caféer och restauranger. Det finns även köpcenter strax utanför centrum; Vimpeln och Bolltorp, där man erbjuder shopping.

Kommunikationer

Bussar tar dig runt hela staden och ut i kommunens alla delar. Med lokaltåget kommer du snabbt till Göteborg och tåg går även bland annat mot Herrljunga, Skövde och Stockholm.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.