Idrottsgatan 3 / Nedre Klinten / Alingsås

Alingsås-Idrottsgatan

Slutpris
1 075 000 kr
Referensnummer
132 980
Boarea
76 kvm
Avgift
5 117 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-08-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Idrottsgatan 3 såldes av oss 2014-08-21. Se alla våra försäljningar i Alingsås

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nedre Klinten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Under takåsarna i detta renoverade 20-tals hus i Alingsås ligger denna mysiga tre-rums lägenhet. Kök och vardagsrum i ett med moderna maskiner och bra arbetsytor. Två sovrum där snedtak och fönsterkupor bidrar till charmen. Trevlig trädgård med grillplats och fruktträd samt gårdshus med gemensam bastu och övernattningsrum (ingår kostnadsfritt). Att det är gångavstånd till järnvägsstation, centrum, badplats, dagis, skola och affärshuset Storken är ytterligare fördelar. En lägenhet som inte är som andra.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.