Klippgårdsvägen 8B / Ingared-Sandvik / Alingsås

Välskött villa med fantastisk vy

Slutpris
5 300 000 kr
Boarea/biarea
251/14 kvm
Driftkostnad
38 323 kr/år
Tomtarea
2 061 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2019-01-07
Bostaden är såld!

Denna villa på klippgårdsvägen såldes av oss 2019-01-07. Se alla våra försäljningar i Alingsås samt även på klippgårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ingared-Sandvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt och relativt insynsskyddat läge med en helt fantastisk vy över landskap och sjö, generösa sällskapsytor, nogsamt och pedantiskt ompysslat och med massor av förvaringsplats! Så beskrivs Klippgårdsvägen 8b bäst. En underbar villa för den stora familjen, med kort promenadavstånd till både bad och strövtåg i naturen samt bekvämt pendelavstånd till både Alingsås och Göteborg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.