Kungsgatan 43 A / Alingsås Centrum / ALINGSÅS

Charmigt Centralt City- Chict i Alingsås.

Slutpris
2 750 000 kr
Referensnummer
205 621
Boarea
90 kvm
Avgift
4 689 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2014-11-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsgatan såldes av oss 2014-11-27. Se alla våra försäljningar i ALINGSÅS samt även på Kungsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Alingsås Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här bor ni med hela småstadens utbud utanför dörren. Bra shopping i trevliga butiker, stor valmöjlighet vad gäller caféer och restauranger. Lendhalsskolan: en låg och mellanstadieskola ligger i angränsande kvarter. Om det inte räcker med det som Alingsås har att erbjuda, så ligger stationen på gångavstånd och på 30 minuter är ni i Göteborg. Lägenheten ligger i äldre bostadshus som totalrenoverades 2005. Din nya bostad, om tre rum och kök 90 kvm, är ljus, charmig och med många bevarade detaljer såsom kakelugn, stuckaturer och en generös takhöjd. Ytterligare en fördel är möjlighet att hyra till en kontorslokal med sovalkov och toalett. 18 kvm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.