Mariedalsvägen 24 / Mariedal / Alingsås

Alingsås- Mariedal

Slutpris
1 660 000 kr
Referensnummer
104 420
Boarea/biarea
111/56 kvm
Driftkostnad
23 505 kr/år
Tomtarea
781 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-07-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Mariedalsvägen 24 såldes av oss 2014-07-03. Se alla våra försäljningar i Alingsås

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mariedal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en villa med ett härligt läge på Mariedals solsida. Villan är byggd 1954 och renoverad på 70-talet och är inget för den som saknar hammare och goda hantverkarvänner. Bostaden består av fem rum och kök varav tre sovrum plus hel källare. Vardagsrummet är stort och ljust och har en öppen spis samt utgång till altan under tak. Tomten gränsar mot grönområde och härliga strövområden. Cykelavstånd till station, skolor och dagis. Är ni intresserade av att renovera er bostad från grunden så tycker jag ni ska boka in er på en visning och har vi tur så blommar den vackra Akacian då.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.