Skogskullegatan 19 Nb / Stadsskogen / Alingsås

Bo Klokt i Boklok

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
4 116 kr/mån
Driftkostnad
275 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Bottenplan (Hiss finns ej)
Såld
2015-02-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skogskullegatan såldes av oss 2015-02-25. Se alla våra försäljningar i Alingsås samt även på Skogskullegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stadsskogen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Det är lyxigt att bo i lägenhet men ändå på markplan så barnen kan springa ut och leka själva. Välkommen till en skön trerumslägenhet där det är bekvämt att bo. Den öppna planlösningen med mycket fönster ger en ljus och trevlig känsla. Kök och vardagsrum i ett, två sovrum och ett stort badrum med badkar, tvättmaskin och tumlare. Att lägenheten ligger i markplan innebär att det är trappfritt och enkelt att komma hem med alla matkassar. Sommartid har man tillgång till gräsmatta för grill och lek. Har ni barn på "dagis" så är det fantastiskt bekvämt att daghemmet ligger granne med bostaden. Ett till sex skola och allaktivitetshall i området. Jag föreslår att ni bokar in er på visning och upptäcker alla fördelar själva.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.