Trollskogsgatan 15 / Alingsås

Alingsås klokaste boende?

Slutpris
1 400 000 kr
Referensnummer
133 311
Boarea
70 kvm
Avgift
3 963 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Bostadsfastighet
Såld
2014-06-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trollskogsgatan 15 såldes av oss 2014-06-18. Se alla våra försäljningar i Alingsås

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Alingsås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo i Sagoskogen och den lugna boendemiljön i Alingsås, med Göteborgs storstadsutbud bara 30 minuter bort. Lägenheten är ljus och rymlig och med ett härligt läge i området. Idag är det en ljus och rymlig tvåa, men kan enkelt förvandlas till en trea när familjen växer. Att sitta på balkongen, lyssna till fågelsång och se när solen går ner över Mjörn, det tycker jag är livskvalitet.
Har ni barn på "dagis" så är det fantastiskt bekvämt att daghemmet ligger granne med bostaden. Ett till sex skola och allaktivitetshall i området. Jag föreslår att ni bokar in er på visning och upptäcker alla fördelar själva.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.