Fjällbruden 7 / Rannebergen / Angered / Göteborg

Nära natur och city

Slutpris
2 660 000 kr
Boarea/biarea
122/34 kvm
Driftkostnad
28 977 kr/år
Tomtarea
577 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2015-01-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Fjällbruden såldes av oss 2015-01-22. Se alla våra försäljningar i Angered samt även på Fjällbruden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rannebergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna renoverade, rymliga villa i Angered med närhet till badplats och motionsspår. Huset är smakfullt inrett med köksinredning i lönn, två badrum, separat tvättstuga, rymligt vardagsrum med utgång till balkong och 4 sovrum med möjlighet att inreda fler vid behov. Husets naturnära läge och Angereds goda kommunikationer med storstadens brus gör att man kan njuta av båda världar. På 20 min är ni inne i Göteborg centrum med bil eller buss. Ja, fördelarna är flera, välkommen att få dina förväntningar och förhoppningar uppfyllda du också!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.