Gretas gata 16

Gretas gata 16

Slutpris

4 100 000 kr


Linnarhult— Angered— Göteborg

Gretas gata 16


Slutpris
4 100 000 kr

Linnarhult— Angered— Göteborg

Längst in på återvändsgata

Helt insynsskyddad villa om totalt 256 kvm att sätta din egen prägel på i ett av områdets bästa lägen - längst in på återvändsgata med naturen nära inpå. Fördelat på två välplanerade plan har du upp till fyra sovrum och sociala ytor så som ett rymligt vardagsrum och en gillestuga med eldstad. I denna villa har du dessutom goda förvaringsmöjligheter, ett fint ljusinsläpp och en lummig insynsskyddad trädgård. Både balkongen och altanen har ett härligt söderläge.

Villan är besiktigad och samtliga protokoll finns bifogade längst ner på sidan (klicka vidare om du är på Hemnet).

I Linnarhult bor du i mysiga villakvarter nära förskola, skola och service i form av bland annat pizzeria och matbutik. Natur, lekplats och fritidsaktiviteter som till exempel ridklubb finns också nära till hands. För den golfintresserade ligger Lerjedalens GK en kort biltur bort och med bil eller kollektivtrafik når du smidigt Angereds Centrum eller Centrala Göteborgs utbud av service. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
151/105 kvm
Tomtarea
1 050 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.