Gretas gata 16 / Linnarhult / Angered / Göteborg

Längst in på återvändsgata

Slutpris
4 100 000 kr
Boarea/biarea
151/105 kvm
Tomtarea
1 050 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Gretas Gata såldes av oss 2019-10-02. Se alla våra försäljningar i Angered samt även på Gretas Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Linnarhult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Helt insynsskyddad villa om totalt 256 kvm att sätta din egen prägel på i ett av områdets bästa lägen - längst in på återvändsgata med naturen nära inpå. Fördelat på två välplanerade plan har du upp till fyra sovrum och sociala ytor så som ett rymligt vardagsrum och en gillestuga med eldstad. I denna villa har du dessutom goda förvaringsmöjligheter, ett fint ljusinsläpp och en lummig insynsskyddad trädgård. Både balkongen och altanen har ett härligt söderläge.

Villan är besiktigad och samtliga protokoll finns bifogade längst ner på sidan (klicka vidare om du är på Hemnet).

I Linnarhult bor du i mysiga villakvarter nära förskola, skola och service i form av bland annat pizzeria och matbutik. Natur, lekplats och fritidsaktiviteter som till exempel ridklubb finns också nära till hands. För den golfintresserade ligger Lerjedalens GK en kort biltur bort och med bil eller kollektivtrafik når du smidigt Angereds Centrum eller Centrala Göteborgs utbud av service. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.