Lilla Idtjärnsgatan 73 / Vättlefjäll / Angered / Göteborg

Flera uteplatser i barnvänligt område

Slutpris
4 060 000 kr
Boarea
141 kvm
Driftkostnad
37 480 kr/år
Tomtarea
412.9 kvm
Rum
6 rum
Såld
2020-04-02
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Lilla Idtjärnsgatan såldes av oss 2020-04-02. Se alla våra försäljningar i Angered samt även på Lilla Idtjärnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vättlefjäll är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I naturnära och barnvänliga Vättlefjäll finns möjligheten att förvärva detta välplanerade kedjehus. Här erbjuds du stora lättmöblerade rum, en stor lummig trädgård och tre stycken uteplatser varav en är ett inglasat uterum placerat mot husets mysiga trädgård. Med sina stora sociala ytor, fyra sovrum och goda förvaringsmöjligheter är detta det perfekta boendet för barnfamiljen.

Det naturnära läget för denna bostad är svårslaget. Alldeles runt hörnet har du Idtjärnet och en promenad bort kan du bada i Stora Mölnesjön. Skulle inte det räcka till finns Vättlefjälls naturreservat nära tillhands där du kan hitta mysiga vandringsleder och kanotuthyrning. I närheten finner du både skola och förskola. En kort biltur bort har du Angereds Centrum där du hittar ett stort serviceutbud, så som matbutiker, frisör och apotek.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten