Gallåsen Högelid 1

Gallåsen Högelid 1

Slutpris

4 425 000 kr


Förlanda— Björketorp— Mark

Gallåsen Högelid 1


Slutpris
4 425 000 kr

Förlanda— Björketorp— Mark

Charmig hästgård med ett högt och vackert läge på landsbygden

Drömmer du om att bo på en charmig hästgård på landet? Då har du kanske hittat ditt hem.
Mellan Förlanda och Björketorp finner du denna fina hästgård med anor från 1800-talet på ett högt läge med hänförande och föränderlig vy över landskapets olika årstider. En perfekt liten gård för dig som vill ha möjlighet till en enkel hästhantering med hög standard och mindre skogsbruk. Det fina bostadshuset som uppfördes 2014 har en trevlig planlösning med smakfulla färg- och materialval. Här finns en härlig altan med många soltimmar och utsikt över hästhagarna, en mysig innergård och en trädgård med stora möjligheter. På gården finns även en ljus och luftig stallbyggnad uppförd 2012 med fyra möjliga boxplatser, foderrum, bra förvaring och sadelkammare. Fina betesmarker med både gräshagar och en vinterhage i direkt anslutning till stallet. På gården finns också en äldre ladugårdsbyggnad för ytterligare förvaring.

Här bor man på landet med natur och skog inpå husknuten och inte långt från vackra naturområden som ex Navåsen naturreservat samt flera sjöar. På ca 15 min med bil nås Skene för diverse service som ex. mataffär, vårdcentral och skola. Från Gallåsen Högelid 1 erbjuds också skolskjuts med ca 7 minuters bussfärd till Björketorp för skola (F-6). För ytterligare service och täta kommunikationer mot Göteborg/Malmö nås Kungsbacka på ca 30 min (37 km).

Kanske att detta är ditt nya hem?
Här finns möjlighet till ett snabbt tillträde.
Välkommen på visning!


Boarea/biarea
180/5 kvm
Driftkostnad
26 060 kr/år
Tomtarea
11.0669 ha
Rum
4 rum (2 sovrum)
Fastigh.bet
MARK ASSTORP 1:7
Objekttyp
Hästgård
Såld
2022-04-28

Mäklarhuset Åsa

Denna gård på Gallåsen Högelid såldes av oss 2022-04-28. Se alla våra försäljningar i Björketorp samt även på Gallåsen Högelid.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.