Sök Meny
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Bollebygd
Hultängsvägen 5
Boarea: 100 kvm
Driftkostnad: 31 274 kr/år
Tomtarea: 1572 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum

Bollebygd / Hultängsvägen 5

Charmig villa med lantligt läge och uppvuxen trädgård!

Äldre, charmig villa med lantligt läge och uppvuxen trädgård! Bo mitt i en idyll med naturen inpå knuten, njut av fågelkvitter, fina uteplatser, fruktträd och bärbuskar. Pendlingsavstånd till Landvetter, Göteborg och Borås.

Denna bostad är
ett skyddat köp

Läs mer om fördelarna

Sponsrade länkar
Välkomna till Hultängsvägen 5!
Välkomna till Hultängsvägen 5!
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.