Lundaskogsvägen 20 / Lundaskog / Borås

Slutpris
2 750 000 kr
Referensnummer
149 509
Boarea/biarea
163/87 kvm
Driftkostnad
29 580 kr/år
Tomtarea
1 472 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-08-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Lundaskogsvägen 20 såldes av oss 2014-08-20. Se alla våra försäljningar i Borås

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lundaskog är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket välhållen villa med attraktivt läge i Lundaskog med en totalyta om ca 250 kvm. Stor, fin och insynsskyddad trädgård med stensatta uteplatser och litet skogsparti. Villan innehåller generösa sällskapsutrymmen med bl a ljust vardagsrum i vinkel på entrévåning och allrum med öppet upp till nock på andra våning. Moderna relaxutrymmen med helkaklat badrum med jacuzzi samt helkaklad dusch med bastu.

Attraktivt läge med direkt närhet till R40 för pendling till Göteborg samt nära det nya handelsområdet med Citygross, Jula, Plantagen mm. Ca 3 km till Borås centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.