Heljerödsgatan 1

Heljerödsgatan 1

Slutpris

3 000 000 kr


Bovallstrand— Sotenäs

Heljerödsgatan 1


Slutpris
3 000 000 kr

Bovallstrand— Sotenäs

Välkomna till detta vinterbonade fritidshus och dess fantastiska havsutsikt!

Har man en förkärlek till västkusten kommer inte denna fritidsfastighet att göra en besviken. Denna villa som dessutom är vinterbonad låter dig komma så nära havet som det bara går. Med den fantastiska utsikten över Bottnafjorden direkt från fönster och veranda springer man ner till havet på bara ett par sekunder. Huset har två sovrum och ett större rum i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Med en stor veranda samt gräsmatta kan både barn och vuxna roa sig. Ha en trevlig grillkväll, en spännande fotbollsmatch eller varför inte båda? Här kan du ta dig ut på en kajak- eller seglartur i skärgården i förmiddagssolen och ändå hinna hem lägligt till lunch eller eftermiddagsfikat. Här i Bovallstrand finns det massvis med saker att hitta på samtidigt som man kan luta sig bakåt i solstolen och bara njuta.

Nya rutiner covid-19 - boka in dig för privat och enskild visning på någon av våra visningsdagar (skriv önskemål om tid). Välkommen!


Boarea
48 kvm
Tomtarea
1 000 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-05-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.