Hjelmarsrörsgatan 1J / Åttagård / Falköping

City chic bostadsrätt med bra standard!

Slutpris
160 000 kr
Boarea
40,5 kvm
Avgift
2 760 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-06-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2017-06-22. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Hjelmarsrörsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åttagård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Redan in genom entrén möts du av bostadens ljusa karaktär med sina vitmålade väggar & gråtonade golv. Här finns det möjlighet för dig som köpare att sätta din egna prägel på ditt boende. Rymligt rum med plats för såväl sällskapsdel som sovdel med vitmålade väggar & nytt golv samt stora fönster. Trevligt kök med utrymme för matbord & de platsbyggda köksskåpen utgör bra förvaring på liten yta. Köket är bland annat utrustat med diskmaskin och toalett/dusch är utrustad med tvättmaskin. God förvaring i form av två klädkammare. En perfekt bostadsrätt för dig som studerar eller önskar ett compact living boende.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration