Sök Meny
Såld

Falköping - Åttagård / Hjelmarsrörsgatan 1J

City chic bostadsrätt med bra standard!

Redan in genom entrén möts du av bostadens ljusa karaktär med sina vitmålade väggar & gråtonade golv. Här finns det möjlighet för dig som köpare att sätta din egna prägel på ditt boende. Rymligt rum med plats för såväl sällskapsdel som sovdel med vitmålade väggar & nytt golv samt stora fönster. Trevligt kök med utrymme för matbord & de platsbyggda köksskåpen utgör bra förvaring på liten yta. Köket är bland annat utrustat med diskmaskin och toalett/dusch är utrustad med tvättmaskin. God förvaring i form av två klädkammare. En perfekt bostadsrätt för dig som studerar eller önskar ett compact living boende.

Sponsrade länkar
Falköping / Åttagård
Hjelmarsrörsgatan 1J
Slutpris: 160 000 kr
Boarea: 40,5 kvm
Avgift: 2 760 kr/mån
Driftkostnad: 334 kr/mån
Rum: 1 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Falköping
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.