Bissgården 34 & 37

Bissgården 34 & 37

Slutpris

65 000 kr


Friggeråker— Falköping

Bissgården 34 & 37


Slutpris
65 000 kr

Friggeråker— Falköping

Egen kolonilottsstuga strax utanför Falköping

Drömmer du om en egen liten oas att åka till under varma sommardagar? En egen kolonilottsstuga med uppfört trädäck att bjuda med vänner och familj till, kanske på grillkväll med kubb? Nu finns tillfälle att förvärva en isolerad stuga på en arrenderad kolonilott i föreningen Bissgården. Lotten som arrenderas utgörs till största del av gräsytor men det finns även gott om plats för odlingar i trädgårdsland och ytterligare möjligheter till odling för den som önskar. Bra hörnläge på området med vacker utsikt och närhet till parkering och vattenkran.

Bissgården är beläget i Friggeråker bara en kort cykeltur från Falköping. Kanske bor du i lägenhet men drömmer om att ha en egen trädgård, då kan detta vara din nästa oas.

Välkommen på visning!


Arrende
1 000 kr/år
Tomtarea
400 kvm
Rum
1 rum
Såld
2021-02-19

Mäklarhuset Falköping

Denna fritidshus på Bissgården såldes av oss 2021-02-19. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Bissgården.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, assisterande mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.