Åttagårdsgatan 3 A / Fredriksberg / Falköping

Trevlig vindslägenhet med vacker utsikt!

Slutpris
120 000 kr
Boarea
37.5 kvm
Avgift
2 709 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åttagårdsgatan såldes av oss 2019-09-26. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Åttagårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På tredje våning med ett högt och fint läge med utsikt mot Mösseberg ligger denna trevliga bostadsrätt om ett rum och kokvrå. Lägenhetens 37,5 kvadratmeter är smart planerade med ett rymligt vardagsrum med sovalkov, kokvrå med takfönster, badrum med kaklade väggar samt en klädkammare. Genomgående nymålade väggar i lägenheten i en behaglig färgskala gör detta till ett trivsamt hem. Idealisk bostadsrätt för dig som söker ett praktiskt och billigt boende, kanske är det dags att flytta hemifrån, att börja studera eller så söker du en övernattningslägenhet. Till bostadsrätten hör även rymligt vindsförråd, källarförråd samt tillgång till tvättstuga belägen i samma byggnad.

I den låga månadsavgiften ingår utöver värme och vatten även bredband och tv via fiber (Telia). Här bor du med närhet till Ållebergsgymnasiet, Oden sportcenter, Rantens handelsområde samt Resecentrum där tåget tar dig till bl.a. Skövde, Jönköping och Göteborg.
Lägenheten står tillgänglig för en köpare att överta så snart ett medlemskap i föreningen blir godkänt!

Välkommen med er anmälan till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.