Dotorpsgatan 66 C

Dotorpsgatan 66 C

Slutpris

90 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Dotorpsgatan 66 C


Slutpris
90 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Vindslägenhet med låg avgift

Välkommen till denna trevliga vindslägenhet om ett rum med kokvrå!
Bostaden har både vanligt fönster och takfönster, dessa tillsammans med de vitmålade väggarna ger ett ljust intryck och trots dess knappa 29,5 kvm inger detta en känsla av rymd. I lägenhetens rum ligger ett vackert fiskbensparkettgolv, detta rum är enkelt att möblera och ger plats för såväl soffgrupp som säng och mindre matbord. Lägenheten inrymmer även kokvrå med vita luckor, badrum med kaklade väggar och en klädkammare. Till bostadsrätten hör även vindsförråd vilket även detta nås från lägenheten (ej inräknade i lägenhetens boarea) samt ett matkällarförråd.

Aktiv förening som ständigt arbetar för de boendes trivsel! I den låga månadsavgiften ingår utöver värme och vatten även bredband och tv via fiber (Telia). Här bor du med närhet till Ållebergsgymnasiet, Oden sportcenter, Rantens handelsområde samt Resecentrum där tåget tar dig till bl.a. Skövde, Jönköping och Göteborg.
Lägenheten står tillgänglig för en köpare att överta så snart ett medlemskap i föreningen blir godkänt, kanske ska du börja studera till hösten och nu letar boende?


Boarea
29.5 kvm
Avgift
2 356 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-11

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på dotorpsgatan såldes av oss 2019-09-11. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på dotorpsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, assisterande mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.