Dotorpsgatan 66 C / Fredriksberg / Falköping

Vindslägenhet med låg avgift

Slutpris
90 000 kr
Boarea
29.5 kvm
Avgift
2 356 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på dotorpsgatan såldes av oss 2019-09-11. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på dotorpsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga vindslägenhet om ett rum med kokvrå!
Bostaden har både vanligt fönster och takfönster, dessa tillsammans med de vitmålade väggarna ger ett ljust intryck och trots dess knappa 29,5 kvm inger detta en känsla av rymd. I lägenhetens rum ligger ett vackert fiskbensparkettgolv, detta rum är enkelt att möblera och ger plats för såväl soffgrupp som säng och mindre matbord. Lägenheten inrymmer även kokvrå med vita luckor, badrum med kaklade väggar och en klädkammare. Till bostadsrätten hör även vindsförråd vilket även detta nås från lägenheten (ej inräknade i lägenhetens boarea) samt ett matkällarförråd.

Aktiv förening som ständigt arbetar för de boendes trivsel! I den låga månadsavgiften ingår utöver värme och vatten även bredband och tv via fiber (Telia). Här bor du med närhet till Ållebergsgymnasiet, Oden sportcenter, Rantens handelsområde samt Resecentrum där tåget tar dig till bl.a. Skövde, Jönköping och Göteborg.
Lägenheten står tillgänglig för en köpare att överta så snart ett medlemskap i föreningen blir godkänt, kanske ska du börja studera till hösten och nu letar boende?

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.