Gamla Dotorpsvägen 4B

Gamla Dotorpsvägen 4B

Slutpris

800 000 kr


Centrum— Falköping

Gamla Dotorpsvägen 4B


Slutpris
800 000 kr

Centrum— Falköping

Bo centralt med radhuskänsla

Står ett nytt boende på årets önskelista till dig själv finns här en utmärkt chans att förverkliga din önskan! På Gamla Dotorpsvägen 4B ligger denna trevliga bostadsrätt som är den perfekta mixen av frihetskänslan ett radhus innebär och smidigheten i en lägenhet. Bostaden är praktiskt fördelad på tre plan - lämna stöket med ytterkläder på våning 1, umgås med familj och vänner på den sociala andravåningen och ha våning 3 som en mer privat del med två sovrum och en klädkammare. 2018 renoverades köket (Marbodal) smakfullt i neutrala toner med integrerade vitvaror och infällda spottar. Invid köket finns matplats och utgång till överbyggd balkong med sikt mot innergården. Lägenhetens andra balkong är belägen i söderläge och nås från det rymliga vardagsrummet. Bostaden inrymmer även en helkaklad toalett/dusch/tvätt i våning två samt en toalett/dusch i våning tre.

Till lägenheten hör förråd som nås från ena balkongen samt tillgång till gemensamhetsutrymmen så som tvättstuga, cykelförråd och lokal. Här är du del av en välskött förening med en härlig gemenskap. I avgiften om 4 887 kronor ingår vatten, tv, bredband via fiber och parkering. Barnvänligt område med ett centralt läge med närhet till bl.a. centrums utbud av butiker och restauranger, skolor, förskolor och matvarubutik. Resecentrum når du enkelt med en kortare promenad eller en cykeltur.

Välkommen på visning!


Boarea
97.5 kvm
Avgift
5 003 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-13

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på gamla dotorpsvägen såldes av oss 2019-12-13. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på gamla dotorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.