Gamla Dotorpsvägen 4B / Centrum / Falköping

Bo centralt med radhuskänsla

Slutpris
800 000 kr
Boarea
97.5 kvm
Avgift
5 003 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på gamla dotorpsvägen såldes av oss 2019-12-13. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på gamla dotorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Står ett nytt boende på årets önskelista till dig själv finns här en utmärkt chans att förverkliga din önskan! På Gamla Dotorpsvägen 4B ligger denna trevliga bostadsrätt som är den perfekta mixen av frihetskänslan ett radhus innebär och smidigheten i en lägenhet. Bostaden är praktiskt fördelad på tre plan - lämna stöket med ytterkläder på våning 1, umgås med familj och vänner på den sociala andravåningen och ha våning 3 som en mer privat del med två sovrum och en klädkammare. 2018 renoverades köket (Marbodal) smakfullt i neutrala toner med integrerade vitvaror och infällda spottar. Invid köket finns matplats och utgång till överbyggd balkong med sikt mot innergården. Lägenhetens andra balkong är belägen i söderläge och nås från det rymliga vardagsrummet. Bostaden inrymmer även en helkaklad toalett/dusch/tvätt i våning två samt en toalett/dusch i våning tre.

Till lägenheten hör förråd som nås från ena balkongen samt tillgång till gemensamhetsutrymmen så som tvättstuga, cykelförråd och lokal. Här är du del av en välskött förening med en härlig gemenskap. I avgiften om 4 887 kronor ingår vatten, tv, bredband via fiber och parkering. Barnvänligt område med ett centralt läge med närhet till bl.a. centrums utbud av butiker och restauranger, skolor, förskolor och matvarubutik. Resecentrum når du enkelt med en kortare promenad eller en cykeltur.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Falköping centrum

I Falköpings centrum har du närhet till det mesta. Vid Stora Torget finns shopping, caféer, restauranger, apotek, bank med mera. I närheten finns även vårdcentral, Folktandvården och Ållebergs handelscentrum. Ni kan enkelt ta en uppfriskande promenad längs Falköpings hälsoslinga som går runt staden.

Skolor och barnomsorg

Vindängens skola som är beläget i området Vilhelmsro omfattar fk-åk 6 samt förskola och fritidshem. I åk 7-9 flyttas eleverna till Kyrkerörsskolan. Centralt beläget finns även friskolan Thoren Framtid som omfattar fk-åk 9 samt fritidshem. Runt centrum finns ett flertal förskolor: de kommunala förskolorna Hästbacken, Urd och Vindängens förskola samt den fristående förskolan Boken För mer information se www.falkoping.se

Tågkommunikationer

Falköping ligger endast 1 timmes restid från Göteborg och 2,5 timme från Stockholm. Till Jönköping tar det cirka 45 minuter.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.