Järnvägsgatan 22 B

Järnvägsgatan 22 B

Slutpris

1 025 000 kr


Ranten— Falköping

Järnvägsgatan 22 B


Slutpris
1 025 000 kr

Ranten— Falköping

Trea med hiss och mataffär runt knuten

Ni vet hur talesättet lyder; ”den som väntar på något gott väntar alltid för länge”. Men nu är väntan över, äntligen finns en ny lägenhet i bostadsrättsföreningen Rådjuret till salu. En trappa upp eller en snabb tur med hissen och du når denna välplanerade lägenhet om tre rum och kök. Såhär års spenderas dagarna gärna på den stora balkongen med utsikt över järnvägstorget eller på den grönskande innergården. Bostaden har precis genomgått en renovering där ljusa tapeter och ett tåligt Pergo-golv lagts in, med andra ord är det klart för en köpare att flytta in!

Här bor du med närhet till allt du kan önska dig; mataffär, tåg- och busskommunikationer, restauranger, florist m.m. Bostadsrättsföreningen är väl omtyckt av de boende och erbjuder dessutom förhållandevis låga avgifter. Varmt välkommen på visning!


Boarea
80 kvm
Avgift
4 111 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-06-20

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på järnvägsgatan såldes av oss 2018-06-20. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på järnvägsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.