Sten Sturegatan 3I

Sten Sturegatan 3I

Slutpris

870 000 kr


Dotorp— Falköping

Sten Sturegatan 3I


Slutpris
870 000 kr

Dotorp— Falköping

Fräsch bostad i markplan

Om du vill slippa spring i trappor och hellre bo i markplan med anslutande trädäck i söder så är detta ett perfekt boende för dig. Dessutom nära till matvarubutik och tågstation.

I denna tvåa om 69,5 m² på Sten Sturegatan 3i bor ni bra i en bostad som är i gott skick. Ekparketten löper genom hela hemmet och binder samman bostaden och skapar ett fint flöde och en enhetlig känsla. 2017 byttes köket ut till detta stiliga Marbodalkök med massiv arbetsbänk i ek och ett rustikt kakel ovan bänk som ger både ett snyggt och trevligt intryck. Vardagsrummet ger plats åt såväl soffa som matgrupp och har utgång till det härliga trädäcket från 2021 som har ett underbart söderläge och låter er njuta av våren och sommaren på bästa sätt. Sovrummet är rymligt och har försetts med gott om garderober och en praktisk skjutdörr skiljer sovrum från vardagsrum. Toalett/dusch med tvätthörna har matta på golv och målad väv på vägg. Här finns visioner för att maximera utrymmets potential och skapa en avkopplande plats med bra arbetsytor för klädvård. Bostadens klädkammare nyttjas idag som skötrum och här finns möjlighet till ytterligare förvaringsyta om så önskas.
Detta är en mycket trevlig bostad med många fördelar och närhet till det mesta som vardagen kräver. I månadsavgiften ingår även parkeringsplats med el. Inom en snar framtid påbörjas arbetet med att iordningställa fastighetens framsida. Här ska nya odlingar planteras och stensättning göras som kommer skapa ytterligare plats för vistelse utomhus.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
69.5 kvm
Avgift
4 361 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-05-12

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Sten Sturegatan såldes av oss 2022-05-12. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Sten Sturegatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.