Stora Balltorp 3 / Torbjörntorp / Falköping

Slutpris
925 000 kr
Fastigh.bet
Falköping Balltorp 1:38
Objekttyp
Avstyckad gård
Totalareal
1,32 ha
Såld
2017-07-24
Bostaden är såld!

Denna gård på Stora Balltorp såldes av oss 2017-07-24. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Stora Balltorp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torbjörntorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till vackra Falbygden och Balltorp. Här ges tillfälle för Er som önskar driva egen verksamhet med kortare avstånd till orter som Falköping ca.7-8 km och Skövde ca.25 km. Fastigheten nås av asfalterad väg och gatljus för den mörka årstiden. Fastigheten har en total areal på 10 223 kvm bestående av naturlig tomtmark på cirka 3000 kvm för eventuell framtida byggnation för eget boende som omgärdas av fruktträd och mindre uthus/djurstall. Tomtmarken har en öppen och ljus placering med vacker vy mot golfbana. Möjlighet finns att ansluta till Vättervatten samt för framtida anslutning av fiber. Den andra delen av tomtmarken på dryga 7 000 kvm finns en stor ekonomibyggnad för egen verksamhet i form av lager- och verkstadsbyggnad på ca. 700 kvm. Stort arbete har utförts på utgrävning samt uppfyllnad och utjämning av schaktmassor för ändamålsenlig brukningsbar yta runt byggnaden. Idag existerande befintlig verksamhet (bil- och reservdelsverksamhet) som kan överlåtas.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn