Sök Meny
Såld

Falköping - Torbjörntorp / Stora Balltorp 3

Välkommen till vackra Falbygden och Balltorp. Här ges tillfälle för Er som önskar driva egen verksamhet med kortare avstånd till orter som Falköping ca.7-8 km och Skövde ca.25 km. Fastigheten nås av asfalterad väg och gatljus för den mörka årstiden. Fastigheten har en total areal på 10 223 kvm bestående av naturlig tomtmark på cirka 3000 kvm för eventuell framtida byggnation för eget boende som omgärdas av fruktträd och mindre uthus/djurstall. Tomtmarken har en öppen och ljus placering med vacker vy mot golfbana. Möjlighet finns att ansluta till Vättervatten samt för framtida anslutning av fiber. Den andra delen av tomtmarken på dryga 7 000 kvm finns en stor ekonomibyggnad för egen verksamhet i form av lager- och verkstadsbyggnad på ca. 700 kvm. Stort arbete har utförts på utgrävning samt uppfyllnad och utjämning av schaktmassor för ändamålsenlig brukningsbar yta runt byggnaden. Idag existerande befintlig verksamhet (bil- och reservdelsverksamhet) som kan överlåtas.

Sponsrade länkar
Falköping / Torbjörntorp
Stora Balltorp 3
Slutpris: 925 000 kr
Fastigh.bet: Falköping Balltorp 1:38
Objekttyp: Avstyckad gård
Totalareal: 1,32 ha
Såld: 2017-07-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Falköping / Stora Balltorp