Trädgårdsgatan 52F / Centrum / Falköping

Central 3:a i markplan med stort trädäck i söder

Slutpris
1 360 000 kr
Boarea
74,5 kvm
Avgift
4 641 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på trädgårdsgatan såldes av oss 2019-07-01. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på trädgårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Endast en kort promenad från Stora Torget i Falköping hittar ni denna moderna bostadsrätt i markplan.
Bostaden totalrenoverades 2014 där bland annat köket byttes ut. Valet hamnade på ett stilfullt kök från IKEA med vita och valnötsmönstrade luckor och ett rutigt linoleumgolv. Även toalett/dusch renoverades med kakel på vägg och klinker på golv och utrustades med golvvärme, nytt porslin och praktiska skåp. Vidare utgörs bostaden av två sovrum, bra garderobsförvaring samt ljust och trevligt vardagsrum från vilket det stora trädäcket i söder nås. Där kan ni njuta av sommaren och det finns gott om plats för både loungegrupp och matplats.

Bostadsrättsföreningen erbjuder faciliteter såsom gym, samlingslokal samt en fräsch tvättstuga. I månadsavgiften ingår VA, uppvärmning, TV, internet via fiber (10/10 mbit/s), källarförråd samt garage.
Här bor ni centralt i en trevlig miljö med närhet till såväl Ållebergs handelscentrum som Stora Torget som erbjuder olika butiker, restauranger och caféer. På gångavstånd nås även skola och dagis.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Falköping centrum

I Falköpings centrum har du närhet till det mesta. Vid Stora Torget finns shopping, caféer, restauranger, apotek, bank med mera. I närheten finns även vårdcentral, Folktandvården och Ållebergs handelscentrum. Ni kan enkelt ta en uppfriskande promenad längs Falköpings hälsoslinga som går runt staden.

Skolor och barnomsorg

Vindängens skola som är beläget i området Vilhelmsro omfattar fk-åk 6 samt förskola och fritidshem. I åk 7-9 flyttas eleverna till Kyrkerörsskolan. Centralt beläget finns även friskolan Thoren Framtid som omfattar fk-åk 9 samt fritidshem. Runt centrum finns ett flertal förskolor: de kommunala förskolorna Hästbacken, Urd och Vindängens förskola samt den fristående förskolan Boken För mer information se www.falkoping.se

Tågkommunikationer

Falköping ligger endast 1 timmes restid från Göteborg och 2,5 timme från Stockholm. Till Jönköping tar det cirka 45 minuter.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.