Wetterlinsgatan 28 C / Fredriksberg / Falköping

Ljus etta på första våning

Slutpris
165 000 kr
Boarea
38,5 kvm
Avgift
3 054 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på wetterlinsgatan såldes av oss 2019-05-08. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på wetterlinsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna bostadsrätt som är perfekt för dig som ska studera, behöver en övernattningslägenhet eller vill ha ett mindre och smidigt boende.
Bostadsrättens rum är vitmålat med parkettgolv och bra ljusinsläpp från de nya fönstren. Via rummet nås även garderob samt en trevlig balkong med söderläge. Köket är byggt i vinkel med kakel ovan bänk och arbetsytor av sten, här finns utrymme för matplats och bra förvaringsmöjligheter i de retro originalskåpen med skjutdörrsluckor. Toalett/dusch är helkaklad och det är förberett för tvättmaskin. I månadsavgiften ingår fiber, tv och telefoni via Telia.

HSB Brf Smultronet har god ekonomi och arbetar för sina medlemmars trivsel. Under 2018 byttes samtliga fönster ut i föreningen och en renovering av balkonger planeras. En trappa ner från bostadsrätten finns tvättstuga, cykelrum samt eget matförråd och på vinden finns vindsförråd.
Härifrån har ni närhet till skolor, idrottsanläggningar, bibliotek och det är endast en kort promenad till Ranten där ni finner matvarubutik, resecentrum och restauranger.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.