Wetterlinsgatan 26A / Fredriksberg / Falköping

Gaveltvåa med balkong i sydvästligt läge

Slutpris
140 000 kr
Boarea
51 kvm
Avgift
3 854 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på wetterlinsgatan såldes av oss 2019-09-27. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på wetterlinsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På andra våning med ett trevligt gavelläge på Wetterlinsgatan 26A ligger denna ljusa tvåa. Den välplanerade planlösningen inrymmer hall med garderobsförvaring , kök med matplats, vardagsrum, sovrum samt helkaklad toalett/dusch. Det vita 50-talsköket har bevarade detaljer, så som originalbeslag, skjutluckor och bänkskiva i det klassiska mönstret "virrvarr". Från vardagsrummet nås en rymlig, överbyggd balkong som renoverats i föreningens regi under 2019. Till lägenheten hör vinds- och källarförråd samt tillgång till cykelrum och tvättstuga i samma byggnad.

I månadsavgiften ingår utöver värme och vatten även Telia bredband, tv och ip-telefoni via fiber. HSB Brf Smultronet arbetar ständigt för sina medlemmars trivsel, under 2018 byttes samtliga fönster ut i föreningen. Här bor ni med närhet till bl.a. skolor, idrottsanläggningar, Tåstorpsparken och pizzeria. Med en kort promenad nås även Ranten-området med matvarubutik, resecentrum och restauranger.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.