Humlevägen 1d / Floda - Drängsered / Floda / Lerum

FLODA - DRÄNGSERED

Slutpris
2 500 000 kr
Referensnummer
205 065
Boarea/biarea
115/44 kvm
Driftkostnad
43 175 kr/år
Tomtarea
129 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2-plans radhus med källare
Såld
2014-11-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Humlevägen såldes av oss 2014-11-14. Se alla våra försäljningar i Floda samt även på Humlevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Floda - Drängsered är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta fina och renoverade radhus med mycket bra läge i området! Bekvämt boende där samfälligheten står för bl.a. garage i länga, värme, vatten och kabel-TV. På entréplan finner du rymlig hall, gästtoalett, stort och renoverat kök med rejäl matplats samt delbart vardagsrum med utgång till altan med elmarkis i soligt västerläge. På övre plan finns ett renoverat helkaklat badrum med klinkergolv och värmeslingor samt tre sovrum varav ett är mycket stort och har klädkammare samt utgång till balkong med elmarkis i soligt västerläge. På nedre plan finner man tvättstuga med dusch, stort allrum som av många används till sovrum samt förråd och matkällare. Korta promenadvägar till pendeltåg, skola, dagis samt natur och bad i Sävelången. Läs mer om samfälligheten på www.humlesam.se Välkomna att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.