Källebergsvägen 13 / Floda - Lensjön / Floda / Lerum

FLODA - LENSJÖN

Slutpris
2 400 000 kr
Referensnummer
121 490
Boarea/biarea
140/6 kvm
Driftkostnad
43 300 kr/år
Tomtarea
2 470 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan i souterräng
Såld
2014-09-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Källebergsvägen 13 såldes av oss 2014-09-11. Se alla våra försäljningar i Floda

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Floda - Lensjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mysiga villa med isolerat gästhus och 3-minuters promenad till sköna bad i Lensjön. När ni kliver in välkomnas ni utav en stor hall med högt i tak och en härlig fondvägg i fräscha färger. Vidare in i huset har vi det stora nyrenoverade helkaklade badrummet med klinkergolv och värmeslingor. Mycket stort kök med goda arbetsytor att laga god mat till det stora sällskapet eller för en mysig familjekväll. I vardagsrummet höjs värmen likaväl som mysfaktorn när ni tänder i den öppna spisen, här på entréplan finns även tre sovrum. I souterrängdelen finns en rymlig tvättstuga, stort badrum samt klädkammare och ett rymligt sovrum. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.