Södra Timmervik 390 / Södra Timmervik / Frändefors / Vänersborg

Välbyggt hus på strandtomt vid Vänern!

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea/biarea
108/71 kvm
Driftkostnad
32 712 kr/år
Tomtarea
2 940 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-24
Bostaden är såld!

Denna villa på södra timmervik såldes av oss 2019-10-24. Se alla våra försäljningar i Frändefors samt även på södra timmervik

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Timmervik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges chansen att förvärva en strandfastighet vid Vänern, belägen ca 2 mil norr om Vänersborg.

Här fås en härlig och välskött tomt om hela 2 940 m², egen brygga, välbyggt hus om 1,5 -plan plus källare (uppfört -93), separata förråd samt växthus.
Uteplatser med fina solmöjligheter - två altaner mot sjön med vind- och insynsskyddat läge samt stenbelagda uteplatser på framsidan av huset.

Huset erbjuder: ett riktigt trevligt kök med både öppen spis och vedspis. Kaklat badrum med intilliggande bastu. Rymligt vardagsrum med kakelugn. Gillestuga med klinkergolv och öppen spis.
Två sovrum, klädvårdsrum, förråd, arbetsrum etc.
Fiber är installerat.

Förutom den stora tomten finns även en utmark som tillhör fastigheten - ett mindre område (ca 500 m²) med viss tillgång till ved.
Cirka 5 km från fastigheten finns Sikhalls camping och populära badplats (med långgrund sandstrand). Där finns även en mindre affär samt säsongsöppen restaurang.

OBS! För att få upp bilderna i full storlek, klicka på en bild. Ställ sedan muspekaren i bilden så får ni upp bildtexten.
Välkomna att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.