Nya Kyrkvägen 2 / Fristad / Borås

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea/biarea
280/162 kvm
Driftkostnad
47 916 kr/år
Tomtarea
1 320 kvm
Rum
12 rum (8 sovrum)
Såld
2020-05-27
Bostaden är såld!

Denna villa på nya kyrkvägen såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Fristad samt även på nya kyrkvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fristad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet att förvärva denna väl tilltagna villa med stora möjligheter för den händiga. Med en boyta om 280 + 160 kvm och hela 12 rum finns det oändliga möjligheter. Idagsläget är det en lägenhet i en del av huset med tre rum och kök perfekt för uthyrning. Här bor du med gångavstånd till mataffär, bankomat, förskola, skola, pizzeria och blomsteraffär.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Fristad

Norr om Borås finns Fristad som angränsar till Öresjö med fina badstränder och vacker omgivning. Blandad bebyggelse med många villor i Asklanda som är en del av Fristad.

Skola

I Fristad finns flertalet förskolor. Vad gäller f-6 så finns både Gula Skolan och Asklandaskolan. I Fristad finns dessutom högstadieskola i samhället.

Affärer och service

Stor och modern Ica-Citybutik finns intill torget som dessutom har vårdcentral, bageri, banker, servicebutik, frisör mm.

Kommunikationer

Tågstation med avgångar mellan Herrljunga och Borås. Goda bussförbindelser med täta avgångar finns dessutom. Genom Fristad går riksväg 42 som leder till Trollhättan.

Fritid

I Fristad finns ett rikligt idrottsliv med Fristad GOIF som en stor förening som är aktiva i flertalet idrotter inom både dam och herridrott. Omkring fristad finns motionspår och naturomgivningar.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.