Allmänna vägen 40C / Majorna / Göteborg

Sällsam 3.5 på 89 kvm med en fenomenal terrass

Slutpris
2 610 000 kr
Referensnummer
165 520
Boarea
89 kvm
Avgift
5 045 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-04-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Allmänna vägen 40C såldes av oss 2014-04-11. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Majorna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sällsynt bostad med en enastående terrass mot grönskande innergård och en stor markis för soliga dagar. Väldisponerade 89 kvm + 17 kvm terrass i populär förening där det numera ingår både bredband och digital-TV i avgiften. Hiss finns! Köket som ligger i anslutning till entrén ger en luftig känsla med ett vackert kök inrett i lantlig stil, som förhöjer känslan av att bo i villa/radhus. Generös matplats som inbjuder till mysiga familjekvällar så väl som större middagsbjudningar.

Föreningen bjuder på flera vackert inredda innergårdar i charmigt landshövdingekvarter. Mycket centralt och ändå lugnt läge med närhet till bra kommunikationer, restauranger, caféer och affärer samt promenadavstånd till Slottsskogen. Föreningen har dessutom många trevliga gemensamma utrymmen som bastu, festlokal, fräscha tvättstugor, gästlägenhet mm.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.