Amiralitetsgatan 27C / Majorna / Göteborg

Slutpris
2 150 000 kr
Referensnummer
154 437
Boarea
61.5 kvm
Avgift
4 539 kr/mån
Byggnadstyp
Landshövdingehus i 3 boplan
Såld
2014-03-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Amiralitetsgatan 27C såldes av oss 2014-03-21. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Majorna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Topprenoverad genomgångslägenhet med ett fantastiskt kvalitétstänk, väldisponerade 61,5 kvm i populär förening där det numera ingår både bredband och digital-tv i avgiften. Lyxig walk-in-closet, vackra massiva golv och modernt kök. Godbitarna denna lägenheten innehar är många och måste helt enkelt ses!

Föreningen bjuder på en vackert inredda innergårdar i charmigt landshövdingekvarter. Mycket centralt och ändå lugnt läge med närhet till bra kommunikationer, restauranger, caféer och affärer samt promenadavstånd till Slottsskogen. Föreningen har många trevliga gemensamma utrymmen som bastu, gästlägenhet mm.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.