Amiralitetsgatan 27 B / Majorna / Göteborg

Slutpris
2 060 000 kr
Boarea
49 kvm
Avgift
3 922 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2015-03-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Amiralitetsgatan såldes av oss 2015-03-09. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Amiralitetsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Majorna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig landshövdingetvåa med genomgång på första våningen, en halv trappa upp. Lägenheten är mycket välplanerad och kan för den som önskar göras om till en 2,5:a. Centralt men ändå lugnt läge med närhet till bra kommunikationer, restauranger, caféer och affärer samt promenadavstånd till Slottskogen. Föreningen har många trevliga gmenesamma utrymmen som bastu, gästlägenhet mm. Bredband (100/100) samt digital-TV ingår i avgiften. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.