Arvesgärde 15 / Tuve / Göteborg

Slutpris
1 250 000 kr
Referensnummer
39 275
Boarea
65.5 kvm
Avgift
3 823 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-10-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Arvesgärde 15 såldes av oss 2014-10-15. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tuve är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På våning 3/3 ligger denna välplanerade lägenhet på 2 rum och kök. Lägenheten har ett högt ljust läge med utsikt över grönområde. Från köket finns utgång till en inglasad balkong med söderläge och fin utsikt mot Glöstorpsområdet. Trivsamt kök med vita köksluckor och en väl tilltagen matplats för fyra personer. De stora fönsterpartierna i lägenheten ger ett vackert ljusinsläpp. Snyggt helkaklat badrum som renoverades 2012 i samband med föreningens stambyte. Planlösningen är utmärkt och trivsam och efter lite renovering blir denna bostad en pärla. Arvesgärde är ett populärt, lugnt och fridfullt bostadsområde med närhet till kommunala färdmedel till Göteborgs City samt Tuve Torg. Välkommen på visning till Arvesgärde 15!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.