Arvid Lindmansgatan 21C / Centrala Hisingen - Slätta Damm / Göteborg

Slutpris
1 410 000 kr
Referensnummer
177 878
Boarea
51 kvm
Avgift
2 666 kr/mån
Driftkostnad
360 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-09-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Arvid Lindmansgatan 21C såldes av oss 2014-09-30. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Hisingen - Slätta Damm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsam lägenhet om 51 kvm genomgående i bra skick på våning 1/3. Inbjudande och snyggt kök med öppen bardisk som vetter mot vardagsrummet. Stilrent kök med stora bänkytor och gott om lådförvaring. Från vardagsrummet nås balkongen med kvällssol och som vetter mot den grönskande innergården. Sovrum med gott om plats för dubbelsäng och skrivbord. Här finns moderna skjutbara garderobsdörrar till de inbyggda garderoberna. Helkaklat badrum med badkar. Här bor man naturnära men ändå centralt. Ett flertal bussar som tar dig till centrum finns nära bostaden. Tar man en lite längre promenad så finns Wieselgrensplatsen med ett flertal spårvagnar och bussar som går till Brunnsparken. Välkommen på visning till Arvid Lindmansgatan 21C!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.