Arvid Lindmansgatan 21C

Arvid Lindmansgatan 21C

Slutpris

1 410 000 kr


Centrala Hisingen - Slätta Damm— Göteborg

Arvid Lindmansgatan 21C


Slutpris
1 410 000 kr

Centrala Hisingen - Slätta Damm— Göteborg

Trivsam lägenhet om 51 kvm genomgående i bra skick på våning 1/3. Inbjudande och snyggt kök med öppen bardisk som vetter mot vardagsrummet. Stilrent kök med stora bänkytor och gott om lådförvaring. Från vardagsrummet nås balkongen med kvällssol och som vetter mot den grönskande innergården. Sovrum med gott om plats för dubbelsäng och skrivbord. Här finns moderna skjutbara garderobsdörrar till de inbyggda garderoberna. Helkaklat badrum med badkar. Här bor man naturnära men ändå centralt. Ett flertal bussar som tar dig till centrum finns nära bostaden. Tar man en lite längre promenad så finns Wieselgrensplatsen med ett flertal spårvagnar och bussar som går till Brunnsparken. Välkommen på visning till Arvid Lindmansgatan 21C!


Referensnummer
177 878
Boarea
51 kvm
Avgift
2 666 kr/mån
Driftkostnad
360 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-09-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.