Barometergatan 25 / Hisingen / Göteborg

Ljus och fräsch lägenhet med balkong i söderläge!

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea
35.3 kvm
Avgift
2 204 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3
Såld
2020-09-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Barometergatan såldes av oss 2020-09-29. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Barometergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hisingen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att förvärva en mycket välplanerad 1:a med separat kök. Fräscha ytor med stilmedvetna färger och stilfullt golv i fiskbensparkett. Inglasad och rymlig balkong i bästa söderläge mot innergården.

Beläget i ett lugnt och avslappnat område i fina Länsmansgården med närhet till både livsmedelsbutik, skola och kollektivtrafik. Mycket populär och välskött HSB-förening där TV-kanaler, uppvärmning och vatten ingår i avgiften.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.