Bohusgatan 4

Bohusgatan 4

Slutpris

3 850 000 kr


Lorensberg/Heden— Göteborg

Bohusgatan 4


Slutpris
3 850 000 kr

Lorensberg/Heden— Göteborg

Stor härlig 2,5:a centralt belägen vid Heden

Välkommen till denna stora och trevliga 2,5:a om hela 80 kvm! Stora, ljusa ytor. Perfekt belägen för dig som föredrar smart logistik i gatuplan men utan störning från trafik då området är lugnt utan större trafikstörningar. Ändå är det bara några ett par golfslag till Avenyn. Lägenheten har nya golv i sovrum och hall samt ett stort härligt kök, en perfekt plats för mingel och större matplats. Härifrån når du även lägenhetens lilla frukostbalkong som vetter mot innergården. Denna matsal kan göras om till ett Master bedroom enligt vår alternativa planlösning. Från den rymliga och välkomnande hallen tar du dig till de övriga rummen i lägenheten, yteffektiv och välplanerad planlösning. Bra förvaringsmöjligheter och plats för större möbelgrupper om så önskas. Lägenheten ligger i ett vackert hus från 1888 med mycket historia.

Lägenheten ligger precis öster om Heden och här är det gångavstånd till det mesta. Affärer, restauranger, shopping mm. Dessutom närhet till skola, gymnasium och för den eventintresserade, Hedens fotbollsplaner samt nya och gamla Ullevi. En kort promenad till Avenyn, shoppingstråken, NK och evenemang samt uteställen.


Boarea
80 kvm
Avgift
3 846 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2017-07-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.