Brodalen 2 / Utbynäs / Göteborg

Underbart hus i Utbynäs från 1922, byggt i nationalromantisk stil.

Slutpris
6 800 000 kr
Boarea/biarea
180/100 kvm
Driftkostnad
33 224 kr/år
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2018-03-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Brodalen såldes av oss 2018-03-19. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Brodalen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Utbynäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta underbara hus i Utbynäs Villastad från 1922. Byggt i nationalromantisk stil med påkostade detaljer såsom spröjsade fönster i teak och tak med enkupiga tegelpannor. Sista huset på gatan gränsande till Säveån och Kvibergsnäs Landeri. Stor tomt med med några höns och ett litet charmigt hönshus, om man är intresserad. En del av Kvibergsbäcken går över tomten. Rymligt hus med stort härligt platsbyggt kök från 2010, 4 sovrum, vardagsrum, bibliotek med braskamin, arbetsrum/ungdomsrum och generös grovkällare. Nära till skolor och en förskola som granne på Landeriet. Här kan du tar en tur med din kanot på Säveån efter jobbet, ge hönsen mat, ta ett glas vin i trädgården och sedan inom 15 minuter med buss/spårvagn gå på restaurang i stan. Stor trädgård med gott om projekt för den trädgårdsintresserade. Härlig känsla att beskära äppelträdet medan Paddanbåten glider förbi Säveån. Trevliga promenadstigar längs Säveån och bron till Kvibergsnäs Landeri. Mycket goda allmänna kommunikationer med täta turer. En mycket bra ICA-butik. Nära området Kvibergs Park med flera skolor, norra Europas största idrottshall, elljusspår, skidspår inomhus m.m.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.