Brunnehagen 32

Brunnehagen 32

Slutpris

1 400 000 kr


Tuve— Göteborg

Brunnehagen 32


Slutpris
1 400 000 kr

Tuve— Göteborg

Här erbjuds en välplanerad lägenhet i mycket bra skick belägen i det populära Brunnehagen i Tuve. Våningsplanet är 1/3. Lägenheten har genomgående parkettgolv och en behaglig ljus färgsättning i alla rum. Helkaklat badrum som gjordes i samband med bostadsrättsföreningens stambyte 2012. Snyggt IKEA-kök med stor matplats från vilket det finns en vacker utsikt över lekpark och grönområde. Köket har ljusa skåpsluckor samt gott om förvaring. Lägenheten har två sovrum, varav det ena har en inbyggd garderob med skjutbara dörrar och det andra sovrummet ligger med anslutning till balkongen i söderläge. Stor klädkammare nås från hallen. Närhet finns till bra bussförbindelser in till Göteborgs city och tar cirka 18 minuter. Tuve torg finns med gångavstånd med ett flertal butiker och affärer. Gångavstånd finns även till Glöstorpsskolan med årskurserna 7-9. Välkommen på visning till Brunnehagen 32!


Referensnummer
203 867
Boarea
80 kvm
Avgift
4 581 kr/mån
Driftkostnad
370 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-11-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.