Carl larssonsgatan 6A / Örgryte / Göteborg

Etta med balkong

Slutpris
1 520 000 kr
Referensnummer
103 806
Boarea
35.5 kvm
Avgift
2 352 kr/mån
Såld
2014-06-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Carl larssonsgatan 6A såldes av oss 2014-06-05. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Örgryte är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Väldisponerad genomgångsetta med stor balkong och ett högt fördelaktigt läge. Här har man fri utsikt över det gröna bostadsområdet med närhet till både city och naturområdena vid Delsjön och Skatås. Lägenheten har ett stamrenoverat badrum med badkar och ett klassiskt retrokök med snygga sneda luckor. Gott om förvaringsmöjligheter finns i lägenheten liksom i de två förråd som följer med lägenheten. Goda kommunikationer med spårvagn finns en kort promenad från bostaden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.