Chokladstigen 26

Chokladstigen 26

Slutpris

1 110 000 kr


Almedal / Johanneberg— Göteborg

Chokladstigen 26


Slutpris
1 110 000 kr

Almedal / Johanneberg— Göteborg

Kolonistuga - en oas i stan!

Välkommen till Chokladstigen 26 i anrika Örgryte koloniträdgårdar! Här har du nu möjlighet att förvärva en fantastisk kolonistuga som är perfekt för dig som söker en fridfull tillflyktsort i stadens puls.

Denna fina stuga om 28 kvadratmeter har ett trivsamt och hemtrevligt inre med ett kök och en sällskapsdel samt badrum med toalett och handfat, just nu är allt uppdelat med garderober, men man kan titta på fasta lösningar och skapa sin egna planlösning. Utanför finns en lummig trädgård med mycket växter och träd så som pioner, aklejor, rhododendron, magnolia, vindruvor samt olika vackra gamla fruktträd. Det finns goda möjligheter till odling och på den härliga altanen i söderläge kan du njuta av solen från morgon till kväll!

Örgryte koloniträdgårdar är en eftertraktad och välskött förening med en trevlig och social gemenskap. Föreningen bildades 1915 och är en av de äldsta i Göteborg och även i landet. Den omfattar idag 41 kolonilotter.

Här kan du skapa ditt eget lilla paradis mitt i stan!

Välkommen på visning!


Boarea
28 kvm
Driftkostnad
15 487 kr/år
Tomtarea
240 kvm
Rum
1 rum
Såld
2023-06-16

Mäklarhuset Mölndal

Denna fritidshus på Chokladstigen såldes av oss 2023-06-16. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Chokladstigen.

Boka värdering

Beata Wennergren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.