Eklandagatan 23A / Johanneberg - Carlanderska / Göteborg

Slutpris
1 880 000 kr
Referensnummer
107 851
Boarea
38.3 kvm
Avgift
2 400 kr/mån
Såld
2014-08-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Eklandagatan 23A såldes av oss 2014-08-21. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johanneberg - Carlanderska är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Perfekt planerad hörnlägenhet med stor sovalkov. Balkong, flertalet fönster samt generös takhöjd om 2,7m bjuder på mycket ljus och rymd. Optimalt läge nära Avenyn, Chalmers och centrum. Badrummet renoverades 2001 i föreningens regi i samband med stambytet.

Lägenheten ligger mitt emot Carlanderska parken. Det är ca fem minuters promenad till Götaplatsen eller Korsvägen. Utanför fastigheten finns busshållplats Carlandersplatsen för linjerna 42 och 52 och en lånecykelstation. På ca 15 minuters gångväg ligger Mossens idrottsplats med idrottsanläggningen Fysiken.

Välkommen till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.