Eklandagatan 23C

Eklandagatan 23C

Slutpris

1 655 000 kr


Johanneberg - Carlanderska— Göteborg

Eklandagatan 23C


Slutpris
1 655 000 kr

Johanneberg - Carlanderska— Göteborg

1,5 rumslägenheten med en effektiv användning av ytorna som genom en god planering skapar utrymme för både en liten arbetslokal och klädkammare utöver kök och vardagsrum med sovalkov. Två stora fönsterpartier som går från vägg till vägg tillsammans generös takhöjd om ca 2,7m bjuder på mycket ljus och rymd. Badrummet renoverades 2001 i föreningens regi i samband med stambytet.

Lägenhetens placering på den nordöstra sidan inbjuder till ett fantastiskt soljus på morgonen och under middagen med utsikt över den vackra Carlanderska parken. Över gatan väntar de kollektiva förbindelserna som för en ner till korsvägen och vidare i alla fyra vädersträck samtidigt som vägen uppåt leder vidare mot Göteborgs största gym- och sportlokal samt fina grönområden för vandring, cykling och öriga aktiviteter.

Det är fyra minuters promenad till Korsvägen (400m) och sju minuter till Götaplatsen och Avenyn (700m). Gångavstånd även till Chamlers, Scandinavium, Svenska mässan, Liseberg och Världskulturmuseet.

Välkommen till visning!


Referensnummer
127 794
Boarea
35.4 kvm
Avgift
2 260 kr/mån
Såld
2014-09-17

Mäklarhuset Partille

Denna lägenhet på Eklandagatan 23C såldes av oss 2014-09-17. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.