Eklandagatan 23C / Johanneberg - Carlanderska / Göteborg

Slutpris
1 655 000 kr
Referensnummer
127 794
Boarea
35.4 kvm
Avgift
2 260 kr/mån
Såld
2014-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Eklandagatan 23C såldes av oss 2014-09-17. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johanneberg - Carlanderska är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

1,5 rumslägenheten med en effektiv användning av ytorna som genom en god planering skapar utrymme för både en liten arbetslokal och klädkammare utöver kök och vardagsrum med sovalkov. Två stora fönsterpartier som går från vägg till vägg tillsammans generös takhöjd om ca 2,7m bjuder på mycket ljus och rymd. Badrummet renoverades 2001 i föreningens regi i samband med stambytet.

Lägenhetens placering på den nordöstra sidan inbjuder till ett fantastiskt soljus på morgonen och under middagen med utsikt över den vackra Carlanderska parken. Över gatan väntar de kollektiva förbindelserna som för en ner till korsvägen och vidare i alla fyra vädersträck samtidigt som vägen uppåt leder vidare mot Göteborgs största gym- och sportlokal samt fina grönområden för vandring, cykling och öriga aktiviteter.

Det är fyra minuters promenad till Korsvägen (400m) och sju minuter till Götaplatsen och Avenyn (700m). Gångavstånd även till Chamlers, Scandinavium, Svenska mässan, Liseberg och Världskulturmuseet.

Välkommen till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.