Fanjunkaregatan 2g / Gamlestaden / Kviberg / Göteborg

Ljusinsläpp från 3 väderstreck!

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
56 kvm
Avgift
3 556 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-09-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fanjunkaregatan såldes av oss 2018-09-10. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Fanjunkaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamlestaden / Kviberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

För dig som söker bostad i expansiva Gamlestaden / Kviberg kan jag stolt presentera denna ljusa och väldisponerade 2:a. Trevliga attribut såsom högt insynsskyddat läge, balkong i västerläge (eftermiddags- /kvällssol) och rymligt kök. Här har man närhet till både fin natur och bra kommunikationer. Göteborg Stad har stora planer och satsar stort på hela östra Göteborg de närmsta åren, då framförallt Gamlestaden och Kviberg som ligger närmast centrum. Du har hållplats Bellevue precis utanför ditt hem med bl.a. linjerna 6, 7 och 11 som tar dig snabbt in till centrum. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration