Fjällvindsgatan 4

Fjällvindsgatan 4

Slutpris

2 080 000 kr


Centrala Hisingen - Wieselgrensplatsen— Göteborg

Fjällvindsgatan 4


Slutpris
2 080 000 kr

Centrala Hisingen - Wieselgrensplatsen— Göteborg

Vi har nöjet att presentera på våning 10/11 en toppenfin lägenhet på 4 rum och kök perfekt disponerad. Från balkongen med söderläge erbjuds en vidsträckt utsikt över landshövdingehus och grönområden. Från köket finns utsikten mot Läppstiftet och Lisebergs Parishjul. Köket har en stor öppning både mot både hallen och vardagsrummet, vilket skapar rymd och trivsel och ger möjlighet till socialt umgänge. Vardagsrummet är lätt att möblera med både Tv och soffgrupp. Det stora fönsterpartiet mot söder ger ett underbart ljusinsläpp på eftermiddagen. Lägenheten har ett fräscht badrum samt separat gästtoalett som renoverades av föreningen i samband med stambyte. Nära till dagis och förskola. Här bor man centralt men ändå naturnära. Bostaden finns intill Rambergets parkområde med sina sköna promenadstråk. Vill man ta spårvagnen till centrum så tar man enkelt en liten promenad till Wieselgrensplatsen. Vill man handla färska matvaror, rekommenderas en liten promenad till den nya Saluhallen vid Vågmästareplatsen. Välkommen på visning till Fjällvindsgatan 4!


Referensnummer
32 271
Boarea
80 kvm
Avgift
4 790 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-10-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.