Fjällvindsgatan 4 / Centrala Hisingen - Wieselgrensplatsen / Göteborg

Slutpris
2 080 000 kr
Referensnummer
32 271
Boarea
80 kvm
Avgift
4 790 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-10-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fjällvindsgatan 4 såldes av oss 2014-10-17. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Hisingen - Wieselgrensplatsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi har nöjet att presentera på våning 10/11 en toppenfin lägenhet på 4 rum och kök perfekt disponerad. Från balkongen med söderläge erbjuds en vidsträckt utsikt över landshövdingehus och grönområden. Från köket finns utsikten mot Läppstiftet och Lisebergs Parishjul. Köket har en stor öppning både mot både hallen och vardagsrummet, vilket skapar rymd och trivsel och ger möjlighet till socialt umgänge. Vardagsrummet är lätt att möblera med både Tv och soffgrupp. Det stora fönsterpartiet mot söder ger ett underbart ljusinsläpp på eftermiddagen. Lägenheten har ett fräscht badrum samt separat gästtoalett som renoverades av föreningen i samband med stambyte. Nära till dagis och förskola. Här bor man centralt men ändå naturnära. Bostaden finns intill Rambergets parkområde med sina sköna promenadstråk. Vill man ta spårvagnen till centrum så tar man enkelt en liten promenad till Wieselgrensplatsen. Vill man handla färska matvaror, rekommenderas en liten promenad till den nya Saluhallen vid Vågmästareplatsen. Välkommen på visning till Fjällvindsgatan 4!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.