Flunsåsliden 23 / Centrala Hisingen - Tolered / Göteborg

Slutpris
3 850 000 kr
Boarea/biarea
110/45 kvm
Driftkostnad
34 835 kr/år
Tomtarea
885 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2015-02-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Flunsåsliden såldes av oss 2015-02-19. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Flunsåsliden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Hisingen - Tolered är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett högt och skyddat läge fritt från insyn, ligger denna charmiga 1,5- plans villa med garage, byggåret är 1959. Huset har fönster i flera väderstreck, vilket ger ljus och trivsel. Övervåning med tre sovrum, varav två av rummen har utgång till balkongen med vacker utsikt över villakvarteret. I vardagsrummet intill köket finns den öppna spisen som sprider skön värme kalla dagar. Den naturnära tomten med gäststuga blir en spännande plats för barnens lekar. Här bor man både avskilt och centralt, med ett bekvämt gångavstånd både till buss och spårvagn. Välkommen på visning till Flunsåsliden 23!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.