Fornminnesvägen 18 / Hisingen Bräcke / Göteborg

Charmigt och helrenoverat hus i Bräcke!

Slutpris
3 400 000 kr
Referensnummer
133 916
Boarea/biarea
77/42 kvm
Driftkostnad
22 711 kr/år
Tomtarea
418 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
2 planshus
Såld
2014-09-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Fornminnesvägen 18 såldes av oss 2014-09-25. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hisingen Bräcke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till detta fina hus i Bräcke från 1934! I detta mysiga och lugna grannskap finner ni ett perfekt boende för den lilla familjen. Huset är totalrenoverat med öppen planlösning på entréplan och fint ljusinsläpp från alla håll. Där finns ett öppet och härligt vardagsrum, ett fint och ljust kök med vitrinskåp och en stor klädkammare. På övre plan finns husets två sovrum och det praktiska badrummet med två handfat. I husets källare finns många förvaringsmöjligheter bland annat matkällare, tvättstuga, extra badrum och förråd. Här finns gångavstånd till Eriksbergskajen med dess utbud av restauranger och små butiker. Bra kommunikation finns med direktbussar till Göteborgs Centrum. Välkommen på visning på Fornminnesvägen 18!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.