Grinnekullegatan 281

Grinnekullegatan 281

Slutpris

3 375 000 kr


Hisingen, Tuve— Göteborg

Grinnekullegatan 281


Slutpris
3 375 000 kr

Hisingen, Tuve— Göteborg

Äntligen kommer ett av de trevliga radhusen på Grinnekullegatan ut på marknaden! Huset kan erbjuda bekvämligheter som förråd vid huset samt garageplats i länga. Detta mycket gedigna och trivsamma radhus är beläget med ett härligt läge i ett idylliskt barnvänligt område, bokstavligen talat - granne med naturen i attraktiva Tuve. Genomgående en mycket funktionell men ändå flexibel planlösning, med en rymlig hall, kök, tvättstuga, wc samt vardagsrum på entréplanet, stora ytor på övre plan där det idag finns allrum, tre sovrum, klädkammare samt ett badrum. Från vardagsrummet på entréplan nås en fin liten trädgård. Takpappen byttes 2020 samt fönster och altandörr byttes 2015.
Den underbara grönskan väntar runt hörnet och i närområdet finns Hisingsparken samt två golfbanor Albatross GK samt St. Jörgen GK som även innefattar ett fantastisk SPA. Tuve Torg är ett komplett torg som kan erbjuda bland annat; bageri, pizzeria, blomaffär, vårdcentral, bibliotek, tandläkare och apotek. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. I närområdet finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som kan ta dig in till Centrala Hisingen. Önskat tillträde är enligt överenskommelse.


Boarea
132 kvm
Driftkostnad
34 332 kr/år
Tomtarea
162 kvm
Såld
2023-11-23

Mäklarhuset Partille

Denna radhus på Grinnekullegatan såldes av oss 2023-11-23. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Grinnekullegatan.

Boka värdering
Rebecka Polhem, ansvarig mäklare i Partille

Rebecka Polhem

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.