Gyllenkrooksgatan 5 / Johanneberg / Göteborg

Central etta med sovalkov och balkong!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
2 076 kr/mån
Driftkostnad
400 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2014-12-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gyllenkrooksgatan såldes av oss 2014-12-18. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Gyllenkrooksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johanneberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till vackra och grönskande Johanneberg. Här erbjuds en fin etta med sovalkov som ligger på ett bekvämt avstånd till både Korsvägen och Avenyn. Lägenheten har ett stort och öppet vardagsrum med utrymme för umgänge och ett stilfullt HTH-kök med bra arbetsytor. Förutom det finns även en balkong i västerläge där man kan sitta och njuta av kvällssolen. Ja, fördelarna är många. Välkommen att få dina förväntningar och förhoppningar uppfyllda du också!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.