Helmutsrogatan 12 / Johannebergs församling / Göteborg

Grön Oas 1200 meter från Liseberg!

Slutpris
780 000 kr
Boarea
ca 23 kvm
Driftkostnad
9 946 kr/år
Tomtarea
240 kvm
Rum
1 rum (1-2 sovrum)
Såld
2018-07-04
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Helmutsrogatan såldes av oss 2018-07-04. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Helmutsrogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johannebergs församling är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta underbart härliga koloniområde ligger nära centrum, men väl skyddat vilket gör det till en fantastisk tillflykt. Stugan och den 240 kvm stora trädgårdstomten ligger perfekt i området utan grannar på baksidan, vilken vetter mot syd. Det är gott om parkeringsplatser i närheten, alternativt finns buss och spårvagnar på Mölndalsvägen, endast någon minuts promenadväg från området. Härligt naturskönt område som erbjuder mycket gemenskap. Kolonistuga byggd 2007 där byggnadsstilen tagit sikte på speciella material så som handblåsta fönster, äkta och tidstypiskt taktegel. Denna praktfulla odlingslott kan bli Din!

OBS visas endast enskilt. Kontakta mäklaren för tidsbokning. Elisabet Evander eller Emilia Karlstam på 0721-81 85 31.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.